check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B

Zásady ochrany osobných údajov - príručka

Na čo používame vaše osobné údaje?

Poskytnutím svojich osobných údajov súhlasíte s tým, že ich použijeme na plnenie našich záväzkov voči vám a na poskytovanie služieb, ktoré očakávate. Vaše údaje sú potrebné na:

    - vytvorenie osobného účtu na stránke Gmoto.pl (napr. vaše meno, telefónne číslo a e-mailová adresa) 
    - spracovanie objednávok v našom systéme online služieb (napr. vaše meno, adresa, dátum narodenia a údaje o bankovom účte) 
    - zasielanie textových správ a e-mailov s informáciami o doručení vašej objednávky (vaše číslo mobilného telefónu a e-mailová adresa) 
    - kontaktovať vás v prípade problémov s doručením vašej objednávky (napr. vaše telefónne číslo, adresa) 
    - zodpovedanie otázok (napr. vaša e-mailová adresa) 

Kto má prístup k vašim osobným údajom?

Vaše údaje nikdy neposkytujeme, nepredávame ani nevymieňame na marketingové účely s inými spoločnosťami. Údaje poskytnuté iným subjektom, napríklad prepravným spoločnostiam, ktoré doručujú naše objednávky (DPD, GLS, DHL, Packeta), sa používajú výlučne na účely poskytovania služieb ponúkaných spoločnosťou Gmoto.sk.

Chcete odstrániť svoje osobné údaje z databázy spoločnosti Gmoto? Je to jednoduché!

Pošlite nám e-mail so žiadosťou o vymazanie vašich osobných údajov na adresu [email protected]. V e-maile uveďte presne tie údaje, ktoré ste uviedli pri registrácii. Je dôležité, aby ste žiadosť odoslali z rovnakej e-mailovej adresy, ktorú máme v našej databáze.