check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B

O nás

O nás


Sme pre milovníkov starých motoriek, mototuristov a objaviteľov, milovníkov rýchlej jazdy, ale aj zablatených ciest. Sme tu preto, aby u nás každý bez ohľadu na typ motorky našiel všetko, čo hľadá. Aj my sme kedysi začínali svoje dobrodružstvo s motorkami, takže vieme, aké ťažké môžu byť prvé kroky, najmä pokiaľ ide o výber správnych dielov a vybavenia. Dnes sú medzi nami úspešní enduro jazdci, nadšenci rýchlych motoriek, cestovatelia a nadšenci, ktorí trávia dlhé večery v garáži.



Ako to začalo?


Začali sme v malej podkrovnej miestnosti v dome našich rodičov. V tom čase bol zakladateľ obchodu ešte na strednej škole a sortiment Gmoto bol obmedzený na diely pre niekoľko modelov historických motocyklov. Spoločnosť bola zaregistrovaná v roku 2009, ale prelom nastal až v roku 2013, keď zakladateľ obchodu spojil sily so svojím starším bratom, ktorému vďačíme za automatizáciu obchodu .


V súčasnosti máme takmer 2 000 000 produktov pre viac ako 335 značiek motocyklov a náš tím tvorí viac ako 100 odborníkov. V sídle spoločnosti Gmoto sa nachádza nielen moderný sklad, vďaka ktorému dokážeme rýchlo realizovať objednávky, ale aj stacionárna predajňa motocyklov a kancelárie plné motocyklových nadšencov.


Prečo práve my?


Od roku 2009 sa toho veľa zmenilo, ale naše ciele zostali rovnaké. Stále si pamätáme, aká bola naša motivácia pri založení spoločnosti Gmoto, a neustále si ju udržiavame.

Objavte naše výhody.



Okamžité dodanie


Každá objednávka, bez ohľadu na jej hodnotu, je pre nás rovnako dôležitá, preto spolupracujeme s najlepšími dodávateľmi - DPD a InPost. Spoločne doručujeme zásielky okamžite do každého kúta Európy.



Spokojnosť pri nakupovaní


Pre nás ste naším zákazníkom po celý čas - aj po prijatí vašej objednávky. Preto ak sa ukáže, že výrobok, ktorý ste si kúpili, "nie je to, čo ste chceli", môžete tovar rýchlo a bezplatne vrátiť alebo vymeniť pomocou priateľského formulára.

Záleží nám na vašej spokojnosti s nákupom, preto môžete byť pokojní, pretože viete, že sa na nás môžete spoľahnúť!



Rozsiahly sortiment


Ponúkame takmer 2 000 000 výrobkov. To znamená, že u nás nájdete nielen diely a príslušenstvo na opravu a údržbu motorky, ale aj všetko pre seba - prilby, oblečenie, topánky a pomôcky. A to je len začiatok! Každý deň pridávame výrobky a rozširujeme sortiment o nové značky. Vďaka tomu nemusíte nakupovať vo viacerých obchodoch a môžete ušetriť na poštovnom.



Odborné poradenstvo


Či už potrebujete novú batériu, chcete si vybrať perfektnú bundu na nadchádzajúci výlet, alebo sa zúčastňujete svojej prvej enduro súťaže a neviete, kde začať - máme pre vás to, čo potrebujete! Viac ako 100 odborníkov čaká na vaše otázky a je pripravených vybrať pre vás tie najlepšie produkty.