check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B

Ocenenia a certifikáty

Ocenenia a certifikáty


Neustále vyvíjame a zlepšujeme náš internetový obchod, čo nezostáva bez povšimnutia zákazníkov. Už roky získavame ceny a ocenenia v najväčších rebríčkoch internetových obchodov.


Prvé miesto v kategórii "Motorizácia" v rebríčku Opineo - v rokoch 2018 a 2022 sme získali prvé miesto v kategórii "Motorizácia" v prestížnom rebríčku internetových obchodov Opineo, čím sme porazili nielen ostatné obchody s motormi, ale aj internetové obchody s autodielmi a pneumatikami.


Ocenenie v kategórii "Najlepšie internetové obchody" v rebríčku Opineo - v roku 2021 sme získali ocenenie v kategórii "Najlepšie internetové obchody" v prestížnom rebríčku internetových obchodov 2021 organizovanom spoločnosťou Opineo. Vynikli sme nielen medzi internetovými obchodmi s motocyklami a automobilmi, ale aj medzi internetovými obchodmi z iných odvetví.



Druhé miesto v kategórii "Automobilový priemysel" v rebríčku Opineo - v roku 2016 sme získali druhé miesto v kategórii "Motorizácia" v prestížnom rebríčku internetových obchodov organizovanom spoločnosťou Opineo. Odlíšili sme sa nielen od ostatných obchodov s motoristickými potrebami, ale aj od dodávateľov autodielov a pneumatík.