check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
ID: 2982506

Mannol zimná prísada do nafty 1L - MN9983-1PET

14,46 € vrátane DPH

Prísada do zimnej nafty Mannol

Výrobca:
Kód výrobcu:
MN9983-1PET
Kapacita:
1L

Zimná nafta - špeciálna prísada proti želírovaniu vyvinutá pomocou jedinečnej technológie na zníženie bodu tuhnutia (želírovania) a maximálnej teploty filtrovateľnosti letných aj zimných druhov nafty. Je vhodná pre všetky typy nafty a všetky typy naftových motorov (atmosférické aj preplňované) s akýmkoľvek palivovým systémom, vybavené aj nevybavené filtrami pevných častíc a katalyzátormi. Nemení základné vlastnosti paliva, iba zlepšuje jeho nízkoteplotné vlastnosti.
Pred použitím dôkladne pretrepte. Pridávajte do nafty alebo priamo do palivovej nádrže pred každým tankovaním alebo bezprostredne po ňom, počnúc jeseňou; v pomere 1:1000 (250 ml antigélu na 250 l paliva).
Upozornenie: Prísada v chlade zamŕza a svoje plné vlastnosti vykazuje až po zmiešaní s naftou. Vzhľadom na riziko zamrznutia sa prísada nesmie skladovať pri teplotách nižších ako 0 °C. Pri vystavení chladu tuhne a nesteká. V takom prípade sa musí zohriať na izbovú teplotu, aby sa mohlo opäť použiť. Prísada sa môže pridávať do paliva len v kvapalnom stave. Odporúča sa na pravidelné používanie.

Všeobecný popis
  • zabraňuje kryštalizácii parafínu obsiahnutého v motorovej nafte pri nízkych teplotách
  • znižuje maximálnu teplotu filtrovateľnosti (na -36 °C) a bod tuhnutia (na -47 °C) motorovej nafty. optimalizuje a stabilizuje činnosť palivového systému pri nízkych teplotách, zabraňuje upchávaniu filtrov a palivového potrubia kryštálmi parafínu
  • zvyšuje úplnosť spaľovania paliva a samovoľné spaľovanie bez tvorby uhlíkových usadenín a zvyškov popola
  • uľahčuje štartovanie motora pri nízkych teplotách
  • obsahuje detergenty na zabezpečenie čistoty agregátov a častí palivového systému
  • chráni palivový systém pred koróziou
  • neutralizuje vodný kondenzát v palivovej nádrži, čím zabraňuje tvorbe ľadových blokád v prívodnom systéme pri záporných teplotách okolia

Pozri Olejové príslušenstvo

Pozri viac →

Ostatní kúpili tiež