check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
ID: 491149

Dámske nohavice s dlhými nohavicami Brubeck Active Wool black L

- 20%

30,92 € vrátane DPH Bežná cena  38,66 €

Najnižšia cena za posledných 30 dní pred znížením: 38,66 €

Veľkosť:

Dámske nohavice s dlhými nohavicami Brubeck Active Wool

Výrobca:
Typ:
Dámske
Materiál:
tekstylia
Veľkosť:
L
Farba:
čierna

Merinos žijú v podmienkach, v ktorých by sa len málo zvierat dokázalo vyrovnať s takými podmienkami ako oni. Teplotná amplitúda sa pohybuje od - 30 °C do 40 °C na plusovej strane. Nie je ľahké žiť tam, kde sú počas roka také veľké rozdiely. Preto ich príroda vybavila vlnou, ktorá ich pred tým chráni. Jednotlivé vlákna sú veľmi tenké a medzi nimi je rad kanálikov, ktoré sa vypĺňajú vzduchom ohrievaným telom. To vytvára bariéru, ktorá nedovolí prechladnúť ani sa prehriať. Vďaka modernej technológii Brubeck kombinuje merino vlnu so syntetickými vláknami, čím dosahuje funkčný a univerzálny výrobok do každého počasia a na všetky ročné obdobia.

Čo presne vzniká kombináciou merino a syntetických mikrovlákien?

Vďaka týmto kombináciám vzniká dvojvrstvová pletenina s bezšvovou konštrukciou. Funkčná bielizeň je navrhnutá tak, aby nás chránila pred chladom a odvádzala pot z pleteniny. Vďaka prirodzeným vlastnostiam vlny merino legíny neabsorbujú nepríjemné pachy, sú antibakteriálne a nealergické. A ešte niečo? Merino nohavice sa nevyhrňujú ani nekrčia a vďaka špeciálnej konštrukcii sa dokonale prispôsobia tvaru nôh.

Naše nohavice z merino vlny sa prispôsobia vašim potrebám. Slúžia ako prvá vrstva, ako druhá koža. Dlhé túry v horách s priateľmi alebo výlet na bicykli za mesto počas chladnejšieho dňa už nebudú problémom. Bez ohľadu na vonkajšie podmienky si druhú vrstvu môžete ľubovoľne prispôsobiť, napríklad oblečením vesty alebo ľahkej bundy.