check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
ID: 2744576

RFX Pro 2.0 F7 28,6 mm kryt riadidiel čierny Mcgrath - FXHB7000799BK

91,53 € vrátane DPH

RFX Pro F7 Taper Bar 28,6 mm (čierna) Mcgrath / - KTM

Výrobca:
RFX
Kód výrobcu:
FXHB7000799BK
Všeobecný popis
  • Kuželové tyče RFX Pro Series F7 boli navrhnuté a testované podľa najvyšších štandardov.
  • Kuželové tyče F7 sú vyrobené z hliníka 7075-T6 a sú vybavené technológiou Oversize Taper Extension (OTE), ktorá poskytuje vynikajúcu pevnosť a odolnosť proti nárazom, zatiaľ čo technológie Engineered Flex Technology (EFT) a Progressive Damping Control (PDC) pomáhajú zabezpečiť primeranú pružnosť a znižujú vibrácie stroja, čím pomáhajú bojovať proti únave jazdca.
  • OTE je rozšírenie stredovej časti oversize (28,6 mm). Zväčšenie nadrozmernej časti, ktorá prebieha mimo posledného ohybu riadidiel, dodáva najslabšej časti akýchkoľvek riadidiel značnú pevnosť, a v kombinácii so 4 mm hrúbkou steny, ktorá zostáva konzistentná aj mimo ohybov, je F7 Taper Bar jedným z najľahších, ale zároveň najpevnejších riadidiel na trhu.
  • Systém EFT bol navrhnutý tak, aby poskytoval malú flexibilitu riadidiel. Starostlivo zvolená hrúbka vnútornej steny 4 mm v oblastiach stúpania a zúženia riadidiel pomáha znižovať účinky nárazov pri vysokom náraze a zároveň poskytuje jazdcovi maximálny cit pre prednú časť v zákrutách.
  • PDC je vytvorený pomocou väčšej hrúbky steny 5 mm v oblasti úchopu riadenia, ktorá bola vypočítaná tak, aby vyvážila a tlmila účinky vibrácií volantu. V princípe je to podobné ako závažia na riadidlách používané na športových motocykloch, ale bolo špeciálne navrhnuté a testované pre rozsah vibrácií, ktoré produkujú moderné 4-taktné vysokovýkonné motokrosové motocykle.
  • Vlastnosti:
  • - Vyrobené z leteckého hliníka 7075- tepelne spracované T6 na zvýšenie pevnosti v ťahu- povrchová úprava tryskaním na zabránenie vzniku povrchových trhlín a predĺženie životnosti riadidiel- rozšírenie Oversize Taper Extension (OTE) pomáha znižovať poškodenie pri náraze- technológia Engineered Flex Technology (EFT) pomáha znižovať únavu jazdca- Progressive Damping Control (PDC) pomáha znižovať vibrácie stroja- žliabkovaná oblasť rukoväte na zabránenie skĺznutiu rukoväte iamp; Leštená oblasť škrtiacej klapky pre hladší chod škrtiacej klapky- Laserom vyrytá zarovnávacia mriežka pre ideálnu konfiguráciu- Eloxovaná farba zabraňujúca korózii- Súčasťou je penová podložka s vysokou hustotou a odolným PVC poťahom- K dispozícii v rôznych oblúkoch, ktoré vyhovujú väčšine jazdcov