check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
ID: 2942452

Kompletná výfuková súprava IXIL Yamaha XSR 700 - 065-958

1 107,93 € vrátane DPH

Kompletný výfukový systém Ixil Xtrem nerez / karbón - Yamaha XSR 700

Výrobca:
Kód výrobcu:
065-958
Všeobecný popis
  • Kompletný systém IXIL RB z nehrdzavejúcej ocele v čiernej farbe, testovaný podľa normy Euro 5.
  • Povrchová úprava je presvedčivá, všetky tlmiče IXIL majú vysokokvalitnú povrchovú úpravu z nerezových materiálov. V kombinácii s dostupnými čierno lakovanými vonkajšími krytmi z nehrdzavejúcej ocele je výsledkom tlmič hluku vysokej vizuálnej a technickej kvality. Všetky tlmiče IXIL sa dodávajú ako kompletný systém, skrutkovaný alebo zasúvací náhradný tlmič. Všetky diely potrebné na montáž sú samozrejme súčasťou dodávky. Vynikajúci vizuálny vzhľad a hlboký, bohatý zvuk spĺňajú všetky požiadavky zákazníkov.
  • Technické vlastnosti:- Výfukový systém z nehrdzavejúcej ocele AISI304- Kompletný systém výfukového potrubia s európskym certifikátom zhody- Výfukový systém podľa normy EURO5 (vrátane katalyzátora)- Vysokokvalitné zvary TIG- Nity z nehrdzavejúcej ocele- Čierne lakované- Odvod plynu z nehrdzavejúcej ocele so systémom AFS (Anti Flame System)- Dodáva sa s príslušnou súpravou- Logo IXIL je vygravírované priamo pomocou laserovej technológie.
  • Rozmery tlmiča:Zúžený krátky výfukCelková dĺžka: 190 mmPriemer okrúhleho výfukového otvoru: 50 mmPriemer vstupného otvoru výfuku: Hmotnosť: 0,9 kgTvar: okrúhly
  • Rozsah dodávky: Dodávka: 1 ks.